Tuesday, 28 May 2013

tolong aku!

aku sayang dye!
<3 :*

Done reading? teros klik button like keyh :)

Thursday, 16 May 2013

15/5/2013

hari nie ak xkwan nun dye.,
gad0h manja., hhaahhaha~
dye dtg umah aku mlm tadi, dye mnx maaf..
hhahah~
koe twu x?
aku punya majok kt dye p0n xilang agy.,
tp dye dah berdarahkn bibir ak..
pastu, bibir aku dah darah, dye yg paling kelam kabut..
nie sume sebb katak..
nk tg0k katak punye pasal, bibir aku kene sho0t dgn dye~
pastu aku bagi dye denda..
dendanye kn-
1- dye kene amek n antar aku g skolah -> nie denda sbb buad ak merajuk., 
2- dye kene belanja aku snogurt n dye kene beli kn aku baju jersey -> nie denda sbb buad aku punye bibir berdarah..

heeheh~ aku tulis kt blog nie sebab aku takot lupa dgn denda2 yg aku bg kt dye.,
maklum lha, aku nie kuad lupe..
heee~

bye.. nak tg0k achik aku kt h0spital..
see y0u~

Done reading? teros klik button like keyh :)

11/5/2013-

11/5/2013 ary sabtu.,
aku g jalan2 nun adam, g bandar.. best!
mula2 g pusat bandar,
pastu g jusco tebrau., 
then g city square n mkn kfc..
pastu g tesco.,
balik dari tesco singgah kip mart.,
sampai rumah pk0l 8 malam..
tapi mmg best giler lha!
first time tw aku g bandar naik motor~
pastu, aku ad beli baju ~  :)
chantexx! 
kau ada?? xad kn?
hhaahahah~ ;P

dah lha, bye~ :)  hee,~

Done reading? teros klik button like keyh :)

Friday, 10 May 2013

next week dah periksa meyh~

wah~
kejap ja masa berlalu~
sekarang dah bulan 5 (may)
minggu depan ak dah periksa setengah tahun.,
aser mcm kejap ja.,
xlama lagi dah nx percubaan PMR.,
pastu periksa sebenar PMR~

harap dapat keputusan cemerlang.,
AMIN~ :') 

Done reading? teros klik button like keyh :)

S A I A - D A H - B E S A R ! ! =P

hye~
hari nie 10/5/2013..
hari nie merupakan hari teristimewa bagi aku.,
sbb ap? koranx nx twu kea?

emmmmmm~~~~~~~~~~
okay lha, aku bg twu., hari ini ialah HARI JADI AKU!!!
amacam? puas da?
hheehe~ 
aku da 15 tahun meyh~
jgan ckap aku nie budak kecik agy kay~
aku dah besar~

malam tadi., tepat pukul 12 malam~ 
family ak buat kejutan for me~

pkol 11:54 ak dah masuk bilik.,, and aku dah nx tidor~
tibe2 rumah aku black out~
aku pon kuar ke ruang tamu..
pastu aku gah suluh lampu kt box karen.
tibe2 aku nmpak ad cahaya lilin dari atas..

ak igad kn kakak aku turun bawak lilin..
aku pon dah nx g masok bilik semula, sbb dah terang balik., kn dah ad lilin..
tapi., aku dgar doranx sume nyanyi lagu 'happy birthday'
soo,, aku pon mcm xcaya.,
mmg terharu gile~
3tahun berturut2 dorang buat kejutan untuk ak~

ALIM SAYANG IBU, AYAH, KAKAK, N ADIK!~
<3 <3

and aku nx amek kesempatan untuk ucapkan, ribuan terima kasih,.
kepada semua yg dah wish kt aku.,
n kepada semua yg dah bagi present kt aku..
aku termad lha menghargainya~

;)

Done reading? teros klik button like keyh :)