Sunday, 28 April 2013

aku redha~

aku redha yg dia akn tggal kn aku slamanya..
dan aku tumpang hepi sbb dye dah ad pggnti yg baru.,
walaupun perit utk ak trima~

skunx nie, semua tntang dye hanya tggal kenangan sahaja.,
baik yg pahit mahupun yg manis, akn trus ku kenang~
huuu~ :'( 


igat pk0l 10 mlm nie ad cite favourite aku.,
chanel 134 Astro MUSTIKA HD
tg0k tw!~

HACKS~~~~~~~~
muuaahh!  :* :* :*  <3 <3 <3 <3

Done reading? teros klik button like keyh :)

Friday, 26 April 2013

OMMO~!

ommo!~
pnatnye jadi hantu.,
nx kene menjerit, ketawa ~
nasib umah hantu nye ad air cond, so xad lha pnas sgad..
tapi kene berdiri n kejar org ja lha..
yg paling terbaik,. ad yg menangis, terkencing, nx balik n ad yg jerit pggil 'IBU'..
HHAAHAH~
funny dhoe/
kite org ketawa ja.,

aku nx tkot kn org konon tadi,
tapi, bile org tu terkejut n menjerit., aku pon terkejut n mnjerit skali.,.

pastu, aku terserempak dgan mbew hantu ak.,
then aku mnjerit.., terkejut boh~
hhaahahaaahh...
hantu nun hantu pon takot..

yg pnting , mmg terbaik ar.. walau pon pnat..
:* :*
taon dpan dah xad hari kantin.,
tp 2015 ade hari kantin..
xsabar nx tggu 2015..

nx jadi hantu lagi
hhaahahah~!
<3 

Done reading? teros klik button like keyh :)

Wednesday, 24 April 2013

alhamdulillah~

Alhamdulillah~
akhirnya dye dah jumpa pengganti aku yg baru,
aku bahagia untuk kau yunx~
jangan pernah mengalah utk melupakan aku,.
walaupun sukar untuk aku terima.,
tapi aku redha., sbb tu pilihan kau. aku xad hak..
c0ngrat okay., ;)
smoga bahagia, smoga kekal selamanya.,..
please lupakan aku n tlg jgn cari aku lagi. itu permintaan terakhir aku kt kau.,.
hope kau dpt tunaikan..
aku SAYANG kau sgad.


oraiitt~ syazwan.. rilexx., buang lha cinta pertama kau tu dari otak kau!
kau masih boleh hidup tanpa dye right?

jom tolong aku cari muzik/suara/lagu yg seram n ada kaitan nun rumah hantu..
yg paling pnting! WAJIB menakutkan..!
kalau dah jumpa,, koranx post kt fb aku.,

aku sgad2 mengharapkan kerjasama koranx! 
thanxs kpada yg membantu.,
sayang koranx~ muahh~ :* <3

Done reading? teros klik button like keyh :)

Tuesday, 23 April 2013

HACKS~


Kau hadir tanpa ku sedari,
Mengisi kekosongan hati,
Kini kau pergi tinggalkan ku,
Lemas ku dalam sepi

Hujan yang turun ke bumi,
Membawa rindu yang mengunung,
Kau biarkan ku oh sendiri,
Malam ku tanpa mimpi

Mengapa tangan kau lepaskan,
Setelah hatiku kau tawan
Mengapa takdir memisahkan,
Hanya aku cinta kau seorang,

Mengapa tangan kau lepaskan,
Setelah hatiku kau tawan
Angin malam bawalah cintaku,
Menghapus rasa rindu

='( rindu kau babo!



Done reading? teros klik button like keyh :)

yeoboseyo~

hye!~
aku dah balex skolah..
penat sgad~ tapi nak berjaya punya pasal.. aku xkesah sume tu~
8A's its my!
heeheheh~

naega gwiyeopta..
single is simple, couple is trouble.

siapa yg sokong?
angkat kaki n tgn.,
hhaahahah~ 
hang ikod hang babo! huahuahuahuahua~

sabtu nie aku jadi hantu, untuk kali pertama..
dtg aw.
aku paksa kakak angkt aku dtg., haahahah~ 
kakak angkt aku wajib dtg, sbb dye keja kt kantin..
so aku nx takotkn dye nti..
heeheheheheh.,

ape?
abg angkt? hum., dye mesti lha dtg, tapi xtwu lha masok umah hantu kea x.. =)
rindu doranx dhoe~
huuu~

sejuk lha nx mndi.,
hujan nie..
brrrrr~
>,<'

Done reading? teros klik button like keyh :)

Monday, 22 April 2013

gwiyeoni~

hyung gwiyeoni naega~
naega gwiyeoni!

niga yeppeoyo~
niga babo! haahahahahhah!
amek kau, skali kluar, 'babo~' haahahahah
dah! aku nak tido!. ecox nx skolah!
jaljayo!

Done reading? teros klik button like keyh :)

haii~

JALJAYO semua..
gah wat pe ja mlm2 buta nie?
on9 ja., 
da xreti nx tido?
ecok nx skolah kn...
g tido sane., haahahah~
gurau ja.,

aku nx koranx dgar lagu nie


lagu nie lha yg mmbuat kn aku bersemangat utk lakukan semua kerja.,
sbb, dye mengingat kn ak pada seseorang..
seseorang yg selalu mendampingi aku time aku sedih, happy and tacing heehhe..
aku sayang gile kt dye..
saranghae!~
aku hepi sgad bila ad dekat dgn dye..
aku rase aman bila dgn dye..
hidup harus berfikiran positif~
no negatif thinking!
haahhahah., makin malam makin merapu plak aku nieh..

k lha aku nx tido dah, haahhah
dari tadi ckap nk tido., tapi xtid02 jgax..
heehe..
jaljayo!.
sillhamnida.
saranghae.
love u ______?
=P secret dh0e.,
haaahhahahah~






Done reading? teros klik button like keyh :)

yeoboseyo!

annyeong haseyo~

nie kn dah malam, nape koranx xtido agy? ec0x kn nx sk0lah.
aku xleh tido lha., nx kene wat kerja kursus..
koranx xad kerja kursus ea?
aku ad bnyak dh0e~
maklum lha aku nie 'PMR VICTIM'
heeheheeh.,
speaking LONDON plax~

aku ad satu pesanan kepada sesiapa yg status dye 'COUPLE' tu, 

1-koranx mesti percaya kt pasangan koranx.,
2-jgn kuat sgad cemburu tu.,
3-jgan suka menuduh,. tanya dulu sbelum ckap.
4-kalau gaduh tu, biarlha ad slah sorank dari koranx mengalah.,
5-jgan nx eg0 sgad.,
6-jgan curang plax.,
7-blajar utk setia.,
8-jujur!
9-jgn abaikan pasangan koranx,. nti dye terasa hati plax.,
10-kpada laki2. mesti pandai memujuk, kpada pompan. control tacing koranx tu., 
kalau x nnti si pakwe bosan asik nx pujuk kau ja,. hhahahahahhah..
11-jgn nx jadi queen control/king control sgd. sbb, nti koranx punya hubungan aser mcm terkongkong..
biar lha aser mcm bebas sikit..

okay lha dah malam nie.,
chau lu.,
bye.,
JALJAYO!..
sillyehamnida~ muaahhh~ :* :* :* <3 <3 <3


Done reading? teros klik button like keyh :)

i still love u n miss u so much.

kpade my first love.
kau jgan igad aku dah lupakan kau.,
aku dah cuba sedaya upaya aku.,
tapi ttp xbole.,
OMMO~!
saranghaeyo~
huuu~

aku SAYANG kau babo!
nape kau wt ak cmnie.
kita dah setahun sebulan kenal.,
then kau hilang gitu ja.,

huh!
:'(

Done reading? teros klik button like keyh :)

Saturday, 20 April 2013

saja ja nx wat aku sedih~

f0r capital P.
kenapa kau post lagu yg aku suka.
mcm twu2 ja yg aku gah kemar0k lagu tu.,
dan aku akn dgar lagu tu stiap hari.,
tp bila kau dah p0st lagu tu,.
aku xnk dgar lagu tu., aku nx delete lagu tu.,
aku xnk igd kau.,

tapi xboleh! aku dah cuba.,
huuu~ :'(

Done reading? teros klik button like keyh :)

Wednesday, 3 April 2013

hepi ke x nieh? konpius~

aku xtwu sama ada aku hepi atau x skunx nie..
hidup single mmg hepi n seronok n bebas..,
tapi kdg2 sunyi jugak.,
dan kdg2 , aku terfikir nx c0uple.,
bile kenang2 yg aku nie nx PMR.
aku cuba utk buang perkataan 'couple'.


AKU BOLEH HIDUP TANPA 'COUPLE'.!~
insyaAllah~

muuaahhh~  :* <3 ='/

Done reading? teros klik button like keyh :)