Thursday, 26 December 2013

TODAY is 26/12

ermm...
hari nie 26/12/2013 kn?
huuu~
if ak stiil dgan dye agy, relay kiteorg dah masuk 2  TAHUN..
ak xtwu lha, dye igad lagi x tarikh nie..
terlalu banyak kenangan aku dgn dye..
mmg susah untuk aku lupakan semua yg kiteorg dah lalui bersama...
aku dah cuba untuk lupakan semua tntang dye..
tapii... 
aku XBOLEH ...
cinta ak terhadap dye, mmg kuat..
terlalu kuat..

nie sume lagu-ii yg pernah  die bagi and nyanyikn untuk aku dulu..
semua tinggal kenangan dan XMUNGKIN akan kembali. :')





aku masih sayang kat dye~ :')
walau aku twu dye dah xpandang aku lagi~ :')

Done reading? teros klik button like keyh :)

Friday, 29 November 2013

selamat sampai. :)

Alhamdulillah,.
selamat jugak aku sampai kat Melaka nie..
:) 
ecox, jalan at melaka city~ --"
klw terserempak, tegur-ii lha yeer.
#Night~ :)

Done reading? teros klik button like keyh :)

Friday, 22 November 2013

i want you back~


dengar lagu tu sampai habis..
and fahamkan maksud dye~
like what I want!

I want you back, I want you back~ :/  <3

CAPITAL P :*

Done reading? teros klik button like keyh :)

Wednesday, 20 November 2013

all about me~ :)

hye :)
assalamualaikum, annyeonghaseyo chingu~ ;)
nx kenal dgan pemilik blog nie?
jom add dye..
wechat - nursyazwan_ewan
instagram - nursyazwanewan
BBM - 21578EEE

and pemilik blog nie seorang yg baik, friendly, n lovely~
xP werlkkxx! 
isi bakul angkat sendiri pulak~ haahahahahaa...
bye <3

Done reading? teros klik button like keyh :)

Tuesday, 19 November 2013

rindu moment-ii dulu.!

annyeonghaseyo chingu! :)
today aku nx luahkan perasaan..
aku rindu sgad kt dye! 
aku nx get back nun dy, tapi dye mcm xnk ja~
bila ak ajak get back, dye mesti ckap 'kita kawan je la'
ermm.. 
aku xbole lha klw mcm ni terus~ 
aku rindu nx text nun dye, nx sweet talker nun dye~ and so on lha..
senang kata aku miss all our moment! 

i miss you sayang~
aku xad sape-ii okay.. i'm single! 
:'( tolong paham perasaan saya..
and one more thing!
saya text awak, tapi kenapa awak xrep?
saya tggu tw...
saya harap awak AKAN replay mesej saya..

"HANYA AKU CINTA KAU SEORANG"

Done reading? teros klik button like keyh :)

Sunday, 16 June 2013

suke suke suke~

hye!~
yeoboseyo~ :) ewan here., ak baru siap buad kerja kursus sejarah yang berlambak!
mule2 aku tanye dye, xnk teman ak kea., pastu dye ckap nak tapi dah nant0k.,
so aku suh lha dye tid0.,
agy pon ec0x sk0lah.,
ak ja yg xreti reti nx tid0o T_T padahal ec0x bgon pk0l 6.00
humm., kay lha., nmpak nye mata aku xmengizinkan aku untuk terus bercerita..
so aku kene oud dulu., bye yuyunx~ muuaahhh~
:* <3 gudnite buddyz.,. SYS~ :D

Done reading? teros klik button like keyh :)

Thursday, 6 June 2013

happy nyeeee~

ary nie aku hepi sgad~
ye lha, mane x hepi..
ptg tadi aku kuar nun dye.
mule2 g pusat bandar., then jlan2 n pusing2 kt situ..
pastu balex kiteorg g karaoke..
best! tp xpuas karaoke 2jam..
nx lame2..
tapi, yg memuaskan aku ialah., aku n dye gune bilik V.I.P..
best~ besar gilee bilik dye.,
mmg puas ar.,.
sempat menyuweet agy dlm tu.,
hhahahahha~
TERBAIKK~~~

k lha, ak nx tg0k cite chandramukhi..
serem niehh~ ;) heehhehee~ :)
gud nite~ :* muuaahhhh~ <3 <3

Done reading? teros klik button like keyh :)

Tuesday, 28 May 2013

tolong aku!

aku sayang dye!
<3 :*

Done reading? teros klik button like keyh :)

Thursday, 16 May 2013

15/5/2013

hari nie ak xkwan nun dye.,
gad0h manja., hhaahhaha~
dye dtg umah aku mlm tadi, dye mnx maaf..
hhahah~
koe twu x?
aku punya majok kt dye p0n xilang agy.,
tp dye dah berdarahkn bibir ak..
pastu, bibir aku dah darah, dye yg paling kelam kabut..
nie sume sebb katak..
nk tg0k katak punye pasal, bibir aku kene sho0t dgn dye~
pastu aku bagi dye denda..
dendanye kn-
1- dye kene amek n antar aku g skolah -> nie denda sbb buad ak merajuk., 
2- dye kene belanja aku snogurt n dye kene beli kn aku baju jersey -> nie denda sbb buad aku punye bibir berdarah..

heeheh~ aku tulis kt blog nie sebab aku takot lupa dgn denda2 yg aku bg kt dye.,
maklum lha, aku nie kuad lupe..
heee~

bye.. nak tg0k achik aku kt h0spital..
see y0u~

Done reading? teros klik button like keyh :)

11/5/2013-

11/5/2013 ary sabtu.,
aku g jalan2 nun adam, g bandar.. best!
mula2 g pusat bandar,
pastu g jusco tebrau., 
then g city square n mkn kfc..
pastu g tesco.,
balik dari tesco singgah kip mart.,
sampai rumah pk0l 8 malam..
tapi mmg best giler lha!
first time tw aku g bandar naik motor~
pastu, aku ad beli baju ~  :)
chantexx! 
kau ada?? xad kn?
hhaahahah~ ;P

dah lha, bye~ :)  hee,~

Done reading? teros klik button like keyh :)

Friday, 10 May 2013

next week dah periksa meyh~

wah~
kejap ja masa berlalu~
sekarang dah bulan 5 (may)
minggu depan ak dah periksa setengah tahun.,
aser mcm kejap ja.,
xlama lagi dah nx percubaan PMR.,
pastu periksa sebenar PMR~

harap dapat keputusan cemerlang.,
AMIN~ :') 

Done reading? teros klik button like keyh :)

S A I A - D A H - B E S A R ! ! =P

hye~
hari nie 10/5/2013..
hari nie merupakan hari teristimewa bagi aku.,
sbb ap? koranx nx twu kea?

emmmmmm~~~~~~~~~~
okay lha, aku bg twu., hari ini ialah HARI JADI AKU!!!
amacam? puas da?
hheehe~ 
aku da 15 tahun meyh~
jgan ckap aku nie budak kecik agy kay~
aku dah besar~

malam tadi., tepat pukul 12 malam~ 
family ak buat kejutan for me~

pkol 11:54 ak dah masuk bilik.,, and aku dah nx tidor~
tibe2 rumah aku black out~
aku pon kuar ke ruang tamu..
pastu aku gah suluh lampu kt box karen.
tibe2 aku nmpak ad cahaya lilin dari atas..

ak igad kn kakak aku turun bawak lilin..
aku pon dah nx g masok bilik semula, sbb dah terang balik., kn dah ad lilin..
tapi., aku dgar doranx sume nyanyi lagu 'happy birthday'
soo,, aku pon mcm xcaya.,
mmg terharu gile~
3tahun berturut2 dorang buat kejutan untuk ak~

ALIM SAYANG IBU, AYAH, KAKAK, N ADIK!~
<3 <3

and aku nx amek kesempatan untuk ucapkan, ribuan terima kasih,.
kepada semua yg dah wish kt aku.,
n kepada semua yg dah bagi present kt aku..
aku termad lha menghargainya~

;)

Done reading? teros klik button like keyh :)

Sunday, 28 April 2013

aku redha~

aku redha yg dia akn tggal kn aku slamanya..
dan aku tumpang hepi sbb dye dah ad pggnti yg baru.,
walaupun perit utk ak trima~

skunx nie, semua tntang dye hanya tggal kenangan sahaja.,
baik yg pahit mahupun yg manis, akn trus ku kenang~
huuu~ :'( 


igat pk0l 10 mlm nie ad cite favourite aku.,
chanel 134 Astro MUSTIKA HD
tg0k tw!~

HACKS~~~~~~~~
muuaahh!  :* :* :*  <3 <3 <3 <3

Done reading? teros klik button like keyh :)

Friday, 26 April 2013

OMMO~!

ommo!~
pnatnye jadi hantu.,
nx kene menjerit, ketawa ~
nasib umah hantu nye ad air cond, so xad lha pnas sgad..
tapi kene berdiri n kejar org ja lha..
yg paling terbaik,. ad yg menangis, terkencing, nx balik n ad yg jerit pggil 'IBU'..
HHAAHAH~
funny dhoe/
kite org ketawa ja.,

aku nx tkot kn org konon tadi,
tapi, bile org tu terkejut n menjerit., aku pon terkejut n mnjerit skali.,.

pastu, aku terserempak dgan mbew hantu ak.,
then aku mnjerit.., terkejut boh~
hhaahahaaahh...
hantu nun hantu pon takot..

yg pnting , mmg terbaik ar.. walau pon pnat..
:* :*
taon dpan dah xad hari kantin.,
tp 2015 ade hari kantin..
xsabar nx tggu 2015..

nx jadi hantu lagi
hhaahahah~!
<3 

Done reading? teros klik button like keyh :)

Wednesday, 24 April 2013

alhamdulillah~

Alhamdulillah~
akhirnya dye dah jumpa pengganti aku yg baru,
aku bahagia untuk kau yunx~
jangan pernah mengalah utk melupakan aku,.
walaupun sukar untuk aku terima.,
tapi aku redha., sbb tu pilihan kau. aku xad hak..
c0ngrat okay., ;)
smoga bahagia, smoga kekal selamanya.,..
please lupakan aku n tlg jgn cari aku lagi. itu permintaan terakhir aku kt kau.,.
hope kau dpt tunaikan..
aku SAYANG kau sgad.


oraiitt~ syazwan.. rilexx., buang lha cinta pertama kau tu dari otak kau!
kau masih boleh hidup tanpa dye right?

jom tolong aku cari muzik/suara/lagu yg seram n ada kaitan nun rumah hantu..
yg paling pnting! WAJIB menakutkan..!
kalau dah jumpa,, koranx post kt fb aku.,

aku sgad2 mengharapkan kerjasama koranx! 
thanxs kpada yg membantu.,
sayang koranx~ muahh~ :* <3

Done reading? teros klik button like keyh :)

Tuesday, 23 April 2013

HACKS~


Kau hadir tanpa ku sedari,
Mengisi kekosongan hati,
Kini kau pergi tinggalkan ku,
Lemas ku dalam sepi

Hujan yang turun ke bumi,
Membawa rindu yang mengunung,
Kau biarkan ku oh sendiri,
Malam ku tanpa mimpi

Mengapa tangan kau lepaskan,
Setelah hatiku kau tawan
Mengapa takdir memisahkan,
Hanya aku cinta kau seorang,

Mengapa tangan kau lepaskan,
Setelah hatiku kau tawan
Angin malam bawalah cintaku,
Menghapus rasa rindu

='( rindu kau babo!



Done reading? teros klik button like keyh :)

yeoboseyo~

hye!~
aku dah balex skolah..
penat sgad~ tapi nak berjaya punya pasal.. aku xkesah sume tu~
8A's its my!
heeheheh~

naega gwiyeopta..
single is simple, couple is trouble.

siapa yg sokong?
angkat kaki n tgn.,
hhaahahah~ 
hang ikod hang babo! huahuahuahuahua~

sabtu nie aku jadi hantu, untuk kali pertama..
dtg aw.
aku paksa kakak angkt aku dtg., haahahah~ 
kakak angkt aku wajib dtg, sbb dye keja kt kantin..
so aku nx takotkn dye nti..
heeheheheheh.,

ape?
abg angkt? hum., dye mesti lha dtg, tapi xtwu lha masok umah hantu kea x.. =)
rindu doranx dhoe~
huuu~

sejuk lha nx mndi.,
hujan nie..
brrrrr~
>,<'

Done reading? teros klik button like keyh :)

Monday, 22 April 2013

gwiyeoni~

hyung gwiyeoni naega~
naega gwiyeoni!

niga yeppeoyo~
niga babo! haahahahahhah!
amek kau, skali kluar, 'babo~' haahahahah
dah! aku nak tido!. ecox nx skolah!
jaljayo!

Done reading? teros klik button like keyh :)

haii~

JALJAYO semua..
gah wat pe ja mlm2 buta nie?
on9 ja., 
da xreti nx tido?
ecok nx skolah kn...
g tido sane., haahahah~
gurau ja.,

aku nx koranx dgar lagu nie


lagu nie lha yg mmbuat kn aku bersemangat utk lakukan semua kerja.,
sbb, dye mengingat kn ak pada seseorang..
seseorang yg selalu mendampingi aku time aku sedih, happy and tacing heehhe..
aku sayang gile kt dye..
saranghae!~
aku hepi sgad bila ad dekat dgn dye..
aku rase aman bila dgn dye..
hidup harus berfikiran positif~
no negatif thinking!
haahhahah., makin malam makin merapu plak aku nieh..

k lha aku nx tido dah, haahhah
dari tadi ckap nk tido., tapi xtid02 jgax..
heehe..
jaljayo!.
sillhamnida.
saranghae.
love u ______?
=P secret dh0e.,
haaahhahahah~






Done reading? teros klik button like keyh :)

yeoboseyo!

annyeong haseyo~

nie kn dah malam, nape koranx xtido agy? ec0x kn nx sk0lah.
aku xleh tido lha., nx kene wat kerja kursus..
koranx xad kerja kursus ea?
aku ad bnyak dh0e~
maklum lha aku nie 'PMR VICTIM'
heeheheeh.,
speaking LONDON plax~

aku ad satu pesanan kepada sesiapa yg status dye 'COUPLE' tu, 

1-koranx mesti percaya kt pasangan koranx.,
2-jgn kuat sgad cemburu tu.,
3-jgan suka menuduh,. tanya dulu sbelum ckap.
4-kalau gaduh tu, biarlha ad slah sorank dari koranx mengalah.,
5-jgan nx eg0 sgad.,
6-jgan curang plax.,
7-blajar utk setia.,
8-jujur!
9-jgn abaikan pasangan koranx,. nti dye terasa hati plax.,
10-kpada laki2. mesti pandai memujuk, kpada pompan. control tacing koranx tu., 
kalau x nnti si pakwe bosan asik nx pujuk kau ja,. hhahahahahhah..
11-jgn nx jadi queen control/king control sgd. sbb, nti koranx punya hubungan aser mcm terkongkong..
biar lha aser mcm bebas sikit..

okay lha dah malam nie.,
chau lu.,
bye.,
JALJAYO!..
sillyehamnida~ muaahhh~ :* :* :* <3 <3 <3


Done reading? teros klik button like keyh :)

i still love u n miss u so much.

kpade my first love.
kau jgan igad aku dah lupakan kau.,
aku dah cuba sedaya upaya aku.,
tapi ttp xbole.,
OMMO~!
saranghaeyo~
huuu~

aku SAYANG kau babo!
nape kau wt ak cmnie.
kita dah setahun sebulan kenal.,
then kau hilang gitu ja.,

huh!
:'(

Done reading? teros klik button like keyh :)

Saturday, 20 April 2013

saja ja nx wat aku sedih~

f0r capital P.
kenapa kau post lagu yg aku suka.
mcm twu2 ja yg aku gah kemar0k lagu tu.,
dan aku akn dgar lagu tu stiap hari.,
tp bila kau dah p0st lagu tu,.
aku xnk dgar lagu tu., aku nx delete lagu tu.,
aku xnk igd kau.,

tapi xboleh! aku dah cuba.,
huuu~ :'(

Done reading? teros klik button like keyh :)

Wednesday, 3 April 2013

hepi ke x nieh? konpius~

aku xtwu sama ada aku hepi atau x skunx nie..
hidup single mmg hepi n seronok n bebas..,
tapi kdg2 sunyi jugak.,
dan kdg2 , aku terfikir nx c0uple.,
bile kenang2 yg aku nie nx PMR.
aku cuba utk buang perkataan 'couple'.


AKU BOLEH HIDUP TANPA 'COUPLE'.!~
insyaAllah~

muuaahhh~  :* <3 ='/

Done reading? teros klik button like keyh :)

Friday, 29 March 2013

no more love,. BUT~~

aku mmg dah xnak couple lagi.,
but aku still mengharapkan cinta pertama aku .,
tp bile dikenangkan dye dah jumpa dgan MUSUH dunia akhirat aku tuh,
aku rase saked hati n geram nun dye.,

orang kata  , buang yg keroh, ambil yg jernih.,
tapi., aku xboleh.,
mmg dalam hati aku nie masih sayang kt dye.,
cuma aku xboleh terima yg dye dah jumpe MUSUH aku,
sdangkn aku yg couple nun dye dah setahun lebih pon xpernah jumpe..
but bdak tuh., dah jumpe nan dye 2KALI..
HUH! mmg AKU XBOLE TERIMA!!

orait~ taarrriikkk naaffaasss SYAZWAN~

okay., rilexs,, buang perkataan couple dlm otak kau tu!
n buang semua kenangan kau nun dye selama nie~/..
dye pon dah lupe kn kau., so buat ap kau igtkn dye?
ntah ntah dye dah dpt pnggnti kau yg lebih baik.,

so kau xyah nx mngharap sgad kay.,
kau ad family, mbew n abang yg take care pasal kau kn?
so kau jaga apa yg kau dah ade.. 
buang yg keroh, ambil yg jernih.,
and, tutup buku lame,. buka buku baru , dan mulakn hidup baru.,
kau nx hadapi PMR tahun nieh.,
so , do the best orait~
;')  <3 muaahh~ :*

bye~ gud nite sume~

Done reading? teros klik button like keyh :)

Saturday, 23 March 2013

angin syurga.,


hyep~ semalam ak kuar nun member., g mkan.,
best dhoe.~ ak minum air mangga gelas 'MONSTER'.,
mcm nx termuntah aser.,
hehe., yg pnting., mmg best lepak nun adam., 
cume ak xbiasa nun member2 dye.,
agak 'BENGANG'  di situ,
heehheh~
ak mmg enjoy gile malam semalm.,
n thanxs so much adam., 
=)

but, soe, cuz cite aku lari tajuk., hahah.,
tajuk 'angin syurga' tp citer pasal lepak nun member2 form 5.,
agak jelas kebodohan aku disitu.,

hahahhahahahhahha..~~

hidup menyingle mmg nikmat~~
ngeee~~  =)


Done reading? teros klik button like keyh :)

Thursday, 21 March 2013

21-3-2013., ak n dye dah p0n clash.,
kejap ja kn?
hee~, dulu, dye gak yg kate., dye nx ubungan ni kekal lamew.,,
ak bangga jadi single.,
ak xkn percaya kt sesiapa agy.,
janji palsu semuanya!.
kalau pandai tapi mungkir janji, xguna jugak kn?
huh.,
nyah kau dari fikiran aku., hahahaha~~.
btw., siape yg single.,?
same nun aku lhaa!.,
jom hi-5. ! 
heehehehhe~ ^^,

Done reading? teros klik button like keyh :)

Tuesday, 19 March 2013

='(

please.,
iloveu., but uloveme,. or else?..

just jujur yg ak pinta.,,
='(

Done reading? teros klik button like keyh :)

Wednesday, 13 March 2013

my special day

12-3-2013 aku dah mulakn hidup baru dgn si dia.. dia dah membahagiakan hidup aku...
dy jgax dah mewrnai hidup aku, yg telah suram selama ni..
aku sayang die sgad2.. ak harap dye p0n mcm tu jugak.
mudahmudahan hubungan nie kekal lame..

hee~ sweet x ak?
ak sweet pon sbb dye sweet jgax..

ak dah terikot2 dye..
sbb dye sweet gila2 twu x..
romantik sgad2..
muuaah sikt kat pipi kau.. :*

ewan <3 Capital "A"
mmuuaahhhh~

Done reading? teros klik button like keyh :)

Friday, 1 February 2013

SALAM MAULIDUR RASUL..

assalammualaikum. 
ewan just nx ucapkn salam maulidur rasul je..
tu je..
hee~
babai..
:* <3

Done reading? teros klik button like keyh :)

Wednesday, 23 January 2013

aku benci dengan perangai kau! :'(


w0w!
rupa2 nya, nie tektik koranx kn..
xsangka ak..
mula2 dye like status n pic koe..
then koe pulak like status n pic dye..
n0w, korank dah main blas2 like plak..
dulu koe xsuka klw ak rapat dgn dye..
but now, koe pulak yg rapat nun dye..

okay !
gud j0b. !
teruskn lha permainan koranx ni kay..
ak xnk join..
btw, ak nx ucapkn TAHNIAH! cuz dah buad ak terjebak dlm game k0ranx !
ak dah xnk dgar alasan koe agy..
mase tu koe kate nx delete pic2 org lain..
tp skunx koe kata biar lha..?
bg0zs!

ak xsangka sgad ko wt ak mcm nie!
dah lha wey..
ak dah bg second chance kt k0e!
tp koe sia2 kn pluang nie..
n0 more chance f0r u dear..

ak kecewa dgn perangai koe..
bkn sekali tw, koe buat ak mcm nie..
but dah bnyk kali..
ak xbole tahan...
ak twu koe rase terk0ngkong kn?
sbb ak xbg koe like pic org lain n s0 on kn..
okay, mulai hari nie, koe nx buat ap, buat lha...
dah xad yg nx menghalang..

dulu koe ckap lain but sekarang koe ckap lain..
bl0ck klw koe dah b0san tg0k muka ak !.

buat masa sekarang nie, give me time utk fikirkn kputusan..
utk pngtahuan koe ak xputuskn lagi hubungan nie..
just ak nx fikirkn dulu..

koe jgan text ak yg merepek..
thaxs 4everythings.......
:'( :'(

Done reading? teros klik button like keyh :)

Monday, 21 January 2013

jahat!

tadi kt sekolah kn, bdak2 nie dengki ak tw..
ad kea pat0t d0rank baling cicak kt ak..

mula2 ak igat pemadam, then bila ak tg0k.
rupa2 nya cicak..
aaaaaarrrrggggghhhhhhh!!!!!!
ak pon tros lompat atas kerusi n menjerit..
pastu haziq help ak..
dye sepak cicak tu, n tr0s mati cicak tu..
hahahaha, padan muka koe cicak!

masih teringad2 agy cicak tu tw..
geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!
benci koe julian, harizat, haniff, n geng korank lha. !!
tg0k koe.. ak xkn dd0k diam. !
ak akn balas!
huh!
(\ /)
( ^.^ )
 (")  (")

~peace~
:* :* :*

Done reading? teros klik button like keyh :)

RM 100 :)

hallu frendz..
wat pe?
yerr., ak tawu koe tgah baca blog ak kn?
ukeh, bgoz lha klw mcm tu..

mcm biasa, ak kn dah form 3, so agak buzy lha ..
cuz ad bnyak omwek.
nie p0n baru siap wat 0mwek..

ermm, ec0x (22-1-2013) bdak f0rm 3 akn jadi kaya..
hhahahahaha(ketawa jahat)
tp ak rasa klw ak yg pegang duit tu mmg xsmpai 1hari dah boleh habis...
hahaha..
xcaya? cuba bg ak RM 100 ..

bnyak ak nx kene beli..
nx beli vest pengawas, kasut kulit, pon untuk pengawas gak kasut tu..
ntah cukup kea x..

btw, alim nx ucapkn selamat ary jadi ibu!!
befday my m0m 22/1..
ak nx tggu pk0l 12 nt..

ak nx jadi org pertama yg wish kt ibu..
but ak tk0t akak ak yg wish dulu..
cuz dye xpernah lupa befday org..

mintak2 lha dye wish lambat..
hehe..
ak igad nie pon kebetulan,,
cuz tadi ak wat 0mwek yg 16/1 punye..
but ak xtwu 16/1 tu ary ap..
so ak bkak kalender kt ph0ne ak..
then ak terteng0k tarikh 22/1 tu tulisan nye pekat..
n berbeza daripada yg lain..
pastu ak tgok lha sbb ap..
rupa2nyea ak ad set reminder, n ak tulis 'BEFDAY IBU'..

dan sekarang ak xsabar nx tggu pk0l 12..
tepat pk0l 12 ak turun bawah n tr0s wish, xad masa nx lengah2 kn masa..

hahahahahaha!!

Done reading? teros klik button like keyh :)

Sunday, 20 January 2013


okay..
apakah maksud rajah diatas?
haha..
da mcm periksa dah..
huhu~
okay kembali kpada soalan..

'i hope someday you will love me like i love you'..
ak tujukan petikan nie kpd s0meone..
bukan suka2..
ak tujukn petikan nie kt awak..

yer! awak yg tgah baca tu..
ala yg comel tu..
ha, awak lha..
isshh ! xnk ngaku lak ..
awak tu comel..
redha ja..
huhu..
jgan nx kembang ea awak..

bkan awak, tp blakang awak.. hahahahahaha!!!

beng0ng..
dah lha..
nx oud..
nx main game bomberman nun ibu..
gud nite..
see y0u..
sweet dream kay..
 :)

Done reading? teros klik button like keyh :)

hye.. :'(
today ak sedih..
cuz, org yg selama ini ak percaya..
dah hilangkn kepercayaan ak kt dye..
dulu, dye mintak peluang kedua..
tp, dye dah sia2 kn peluang kedua nie..
ak igad dye dah berubah dari sifat die yg suka menuduh tu..
but. dye still suka menuduh..
bila ak kata knpa suka menuduh..
dye jawab, sbb dye syg ak..
wajib kea ad sifat tuduh menuduh dlm sesuatu hubungan??
ak rasa itu akn mmbuatkn satu hubungan terlerai..
dan di dlm satu hubungan, mesti wajib ad sifat kepercayaan..
agar hubungan itu kekal selamanya..



Done reading? teros klik button like keyh :)