Friday, 29 March 2013

no more love,. BUT~~

aku mmg dah xnak couple lagi.,
but aku still mengharapkan cinta pertama aku .,
tp bile dikenangkan dye dah jumpa dgan MUSUH dunia akhirat aku tuh,
aku rase saked hati n geram nun dye.,

orang kata  , buang yg keroh, ambil yg jernih.,
tapi., aku xboleh.,
mmg dalam hati aku nie masih sayang kt dye.,
cuma aku xboleh terima yg dye dah jumpe MUSUH aku,
sdangkn aku yg couple nun dye dah setahun lebih pon xpernah jumpe..
but bdak tuh., dah jumpe nan dye 2KALI..
HUH! mmg AKU XBOLE TERIMA!!

orait~ taarrriikkk naaffaasss SYAZWAN~

okay., rilexs,, buang perkataan couple dlm otak kau tu!
n buang semua kenangan kau nun dye selama nie~/..
dye pon dah lupe kn kau., so buat ap kau igtkn dye?
ntah ntah dye dah dpt pnggnti kau yg lebih baik.,

so kau xyah nx mngharap sgad kay.,
kau ad family, mbew n abang yg take care pasal kau kn?
so kau jaga apa yg kau dah ade.. 
buang yg keroh, ambil yg jernih.,
and, tutup buku lame,. buka buku baru , dan mulakn hidup baru.,
kau nx hadapi PMR tahun nieh.,
so , do the best orait~
;')  <3 muaahh~ :*

bye~ gud nite sume~

Done reading? teros klik button like keyh :)

Saturday, 23 March 2013

angin syurga.,


hyep~ semalam ak kuar nun member., g mkan.,
best dhoe.~ ak minum air mangga gelas 'MONSTER'.,
mcm nx termuntah aser.,
hehe., yg pnting., mmg best lepak nun adam., 
cume ak xbiasa nun member2 dye.,
agak 'BENGANG'  di situ,
heehheh~
ak mmg enjoy gile malam semalm.,
n thanxs so much adam., 
=)

but, soe, cuz cite aku lari tajuk., hahah.,
tajuk 'angin syurga' tp citer pasal lepak nun member2 form 5.,
agak jelas kebodohan aku disitu.,

hahahhahahahhahha..~~

hidup menyingle mmg nikmat~~
ngeee~~  =)


Done reading? teros klik button like keyh :)

Thursday, 21 March 2013

21-3-2013., ak n dye dah p0n clash.,
kejap ja kn?
hee~, dulu, dye gak yg kate., dye nx ubungan ni kekal lamew.,,
ak bangga jadi single.,
ak xkn percaya kt sesiapa agy.,
janji palsu semuanya!.
kalau pandai tapi mungkir janji, xguna jugak kn?
huh.,
nyah kau dari fikiran aku., hahahaha~~.
btw., siape yg single.,?
same nun aku lhaa!.,
jom hi-5. ! 
heehehehhe~ ^^,

Done reading? teros klik button like keyh :)

Tuesday, 19 March 2013

='(

please.,
iloveu., but uloveme,. or else?..

just jujur yg ak pinta.,,
='(

Done reading? teros klik button like keyh :)

Wednesday, 13 March 2013

my special day

12-3-2013 aku dah mulakn hidup baru dgn si dia.. dia dah membahagiakan hidup aku...
dy jgax dah mewrnai hidup aku, yg telah suram selama ni..
aku sayang die sgad2.. ak harap dye p0n mcm tu jugak.
mudahmudahan hubungan nie kekal lame..

hee~ sweet x ak?
ak sweet pon sbb dye sweet jgax..

ak dah terikot2 dye..
sbb dye sweet gila2 twu x..
romantik sgad2..
muuaah sikt kat pipi kau.. :*

ewan <3 Capital "A"
mmuuaahhhh~

Done reading? teros klik button like keyh :)